Reduc la maximum consumul de plastic pentru 30 Zile și #SuntGalantOM

 

Nicoleta Vaia Asociatia Suport Mastocitoza Romania

0.484% Complete
242 RON
Sumă strânsă
50,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Crema cu cromoglicat, piele fara durere


Mastocitoza este o boala oncologica, hematologica foarte rara, in Romania  sunt 186 de pacienti, adulti si copii si 7 catelusi.

Pielea bolnavilor de mastocitoza este acoperita de pete, pustule, iar copii au pustule pe cap care sangereaza la degranulare si doare infiorator.

Singura solutie este crema cu cromoglicat, nedecontata, dar pe care Asociatia Suport Mastocitoza Romania o ofera gratuit de 6 ani bolnavilor de mastocitoza. Pana acum au fost donate cateva mii de cutii.

Cu aceasta crema, mai ales pielea copiilor devine aproape normala si nu mai sunt supusi bullyingului atat de dur, pe care il indura de la ceilalti copii, dar si de la adulti, pentru ca pielea lor e plina de pete.
De asemenea, un numar de 7 catelusi au avut nevoie de crema cu cromoglicat, toti fiind in remisie in acest moment.
E un efort urias pentru un ong atat de mic.
Va rog sa ajutati!
Daruiti-le viata demna!
Va multumim.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASMR are drept misiune apararea si promovarea drepturilor bolnavilor de mastocitoza, asigurarea accesului la tratament decontat si sprijinirea cercetarii in mastocitoza prin coolaborarea cu Centrul European de Excelenta in Mastocitoza-Romania.

Crema cu cromoglicat le alina durerea bolnavilor de mastocitoza, o boala hematologica foarte rara, le vindeca ranile de pe piele si le ofera o viata suportabila acestor 186 de oameni si 7 catelusi!

 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

3 Donații

50 RON
Sper sa reușești! Din puțin câte puțin.
29 Jun 2023

Stela

42 RON
Sanatate multa si toata admiratia ptr un om atat de luptator si o inima asa de mare intr un trup de femeie atat de fragil
29 Jun 2023
29 Jun 2023
Nicoleta Vaia : Asociatia Suport Mastocitoza Romania
Reduc la maximum consumul de plastic pentru 30 Zile și #SuntGalantOM